Tijdens de Mopar Nationals 2015 op Santa Pod maakte SuzyQ een spectaculaire wheelie. Doordat de elektronisch aangestuurde schakelpook niet functioneerde, bleef de versnellingsbak in de eerste versnelling hangen. Door uiteindelijk het gaspedaal los te laten, kwam SuzyQ weer met beide voorwielen op de baan terug, waarna de run werd voltooid door handmatig te schakelen. Echt prettig vond de auto dit niet, ze is niet gebouwd voor dergelijke hoge wheelies, maar het was zonder meer ontzettend leuk voor zowel de coureur als het publiek! Deze video is gemaakt door Andy Frusher.


Ian Blackett maakte een slow motion video van SuzyQ in haar eerste seizoen. De motor stond in de laagst mogelijke afstelling en liep op Euro 98 benzine. Desondanks was dit genoeg om een slordige 700 pk aan vermogen te leveren, behoorlijke vlammen te produceren tijdens de transbrake en tevens met beide voorwielen van de grond te komen bij de start.


Eén van de eerste runs van SuzyQ op Santa Pod. Inmiddels loopt (anno 2016) de motor een stuk pittiger. Het blijft echter leuk om dergelijke oude video's af en toe terug te zien. Marcel Treffers maakte onderstaande video.


Op het jaarlijkse Nitrolympix evenement te Hockenheim geeft SuzyQ in 2014 haar eerste demo run. Tegen de veel snellere methanol aangedreven nostalgische funny car maakt SuzyQ sowieso geen schijn van kans, maar dat doet er deze avond niet toe. Rook, lawaai, vlammen en vooral veel spektakel: daar draait het op de Nitrolympix Night Show om!


De Nitrolympix Night Show is overduidelijk het evenement waar de twee taken van Kirsten kort achter elkaar volgen. Eerst op hoge hakken voor de nostalgische funny car Wild'r at Heart rennen als back up girl, vervolgens razendsnel omkleden in haar racepak en in SuzyQ stappen. Het team zorgt ervoor dat SuzyQ ready to go klaar staat.