Dave van Zeon TV maakt jaarlijks professionele video's van diverse dragrace evenementen in Engeland en brengt deze naast publicatie op YouTube ook uit op DVD. Ook SuzyQ komt regelmatig op deze DVD's voor, onder andere in de reportage over de Pro Mods tijdens de Mopar Nationals in 2014, ook al is SuzyQ zelf geen Pro Mod. De run van SuzyQ is te zien op 14.00 minuten speeltijd.

In deze trailer voor de DVD van Dragstalgia 2014 is een run van SuzyQ te zien tegen een andere Supercharged Outlaw, op 2.26 minuten speeltijd. De beperkte set up van SuzyQ stond destijds weliswaar garant voor een vlugge start, maar daarna kon de auto niet goed op snelheid komen.


Op geselecteerde beurzen staat SuzyQ als standhouder vertegenwoordigd om niet alleen haar sponsors, maar ook de sport van drag racen te promoten. Dit betreft altijd beurzen met de nadruk op racen of tuning. Zo was SuzyQ onder meer te bezichtigen in Rosmalen, Leeuwarden en Antwerpen. Tijdens de meeste beurzen is er gelegenheid om even te starten, dit is zonder meer altijd leuk voor het publiek.
Van tijd tot tijd wordt er een artikel of foto van SuzyQ gepubliceerd in zowel Nederlandse als Engelse autotijdschriften.


In 2013 nam SuzyQ deel aan de Mopar Nationals in het Duitse Herten, naar aanleiding hiervan maakte Horst Hetberg deze video.


Het starten van SuzyQ tijdens de All American Days in 2014 trok zeker het nodige publiek richting de stand!