In de zomer van 2011 kwam Kirsten van Croonenborgh (26-09-1982) in aanraking met drag racen, nadat Rockin’ Ramon een back up girl nodig had voor zijn nostalgische funny car Wild'r at Heart. In de jaren '70 waren de nostalgische funny cars en hun back up girls een prachtige show en het zou leuk zijn om oude tijden te doen herleven. Wild'r at Heart staat in combinatie met Kirsten, rennend op hoge hakken en in bijpassende outfits, steeds weer garant voor een veelgevraagde show in binnen- en buitenland.


Het duurde niet lang voordat het serieus begon te dagen bij Kirsten dat ze graag zelf wilde rijden. Ze reed in 2012 twee Nederlandse evenementen mee in een APK-goedgekeurde Plymouth Barracuda uit 1973, en wist daarmee in de kwartfinales te raken. Dit smaakte uiteraard naar meer, en de zoektocht naar een snellere auto begon.


In 2013 arriveerde dan SuzyQ, de auto waar deze website over gaat. Hiermee kan zeker nog verder gegaan worden, om snellere tijden op de klok te zetten. Daarnaast is dit een uitgelezen mogelijkheid om meer te leren over de techniek en vooral ook zélf te leren sleutelen!

Foto: MotionBlur

Foto: MotionBlur