In 2004 vertrok een Nederlandse delegatie van drag racers met hun auto's richting Curaçao om daar deel te nemen aan het Drag Fest. Drag Fest is een groot evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd. In 2014 werd in het kader van een verstreken decennium opnieuw besloten met een groep drag racers naar het eiland te gaan. In samenwerking met Frank Brandao en het Toeristenbureau is dit uiteindelijk rond gekomen.

SuzyQ maakte ook deel uit van deze delegatie, tezamen met Clemson Lourens, team Orange County en Wild'r at Heart. Met behulp van Stream Lines en andere sponsors werden de auto's met zeecontainers naar Curaçao verscheept en na afloop van het evenement weer veilig in Nederland afgeleverd.

Voor Kirsten was dit evenement wederom een combinatie van back up werk en zelf rijden in SuzyQ (dit hield in dat er heel veel omgekleed moest worden...). Ze deed hier tevens haar licentie runs, afgetekend door niemand minder dan Pat Musi. Het Drag Fest 2014 was zonder meer een geweldig en hartverwarmend avontuur, waar zoveel sympathieke en gedreven mensen aan bijgedragen hebben. Wellicht dat SuzyQ in de toekomst nogmaals een dergelijk overzees avontuur aan gaat.

Aangezien een foto meer zegt dan duizend woorden, staat hieronder een collage van alle foto's die tijdens deze reis gemaakt zijn.Foto: MotionBlur

Foto: MotionBlur