Allereerst paar foto's uit het verleden. SuzyQ was oorspronkelijk knaloranje en voorzien van een indrukwekkende scoop bovenop de motorkap.Aangezien de blowermotor een veel spectaculairdere motor zou zijn om mee te racen, werd besloten om de oude motor uit de Cuda te halen en te vervangen voor de prachtige blowermotor. De rolkooi werd aangepast naar hedendaagse normen en is nu goedgekeurd voor 7,5 seconden runs. Daarnaast werden de uitlaten aangepast en talloze andere reparaties uitgevoerd.
Na al het technische werk, is het dan eindelijk tijd voor de spuitcabine! De Cuda gaat richting David van Priceless Paint, hij kreeg de volledige vrije hand om er iets moois van te maken. En dit is hem zeker gelukt!

Zilver en paarse metalflakes zijn bedekt met candy purple vlakken, voor heel veel diepte en een heus Kerstbal-effect. Op vrijwel alle foto's en filmpjes lijkt het paars donkerblauw, maar het is toch echt paars. De turquoise delen van de auto zijn door middel van een gordijn voorzien van zogeheten lace painting. SuzyQ is er in ieder geval héél erg blij mee! :)

Remco Scheelings van Autosport.nl was present bij de feestelijke onthulling en schreef deze leuke reportage. *klik*


De eerste start verliep niet direct vlekkeloos, maar wat was het geweldig om na al die jaren de motor weer te horen lopen!


David maakte dit filmpje over het hele proces van "oranje Cuda" tot "SuzyQ". Geweldig om te zien hoeveel werk er in deze auto is gaan zitten, en hoe het geheel uit allerlei lagen is opgebouwd!